Facebook Twitter Gplus Google Maps E-mail RSS

Gratis onderzoek

U zoekt een systeembeheerder die u begrijpt? U wilt de kosten van ICT-beheer omlaag brengen zonder aan kwaliteit in te boeten? Of moet het gewoon beter?

Drie stappen!

Mensen stappen niet makkelijk over naar een andere tandarts of een andere accountant. Het is al gauw te veel heisa. Overstappen naar I&Online Beheer van I&O Netsys is eenvoudig. Zo pakken we dat aan:

1. Gratis  vooronderzoek

Eerst nemen we een vragenlijstje met u door: wat verwacht u van een overstap. Beter beheer? Snellere hulp? Minder storingen? Minder kosten? Met dat lijstje en een globale mondelinge inventarisatie van uw infrastructuur kunnen we u zeggen of we de uitdaging aandurven en stellen we een overstapplan op en maken een calculatie voor I&Online Beheer. Gratis.

Zou u niet tevreden zijn, even goede vrienden.

2. Uitvoeren aanpassingen

De tweede stap bestaat uit het doorvoeren van de aanpassingen uit ons overstapplan. Soms zijn die aanpassingen wenselijk vanuit technisch perspectief. Soms zijn ze er op gericht operationele kosten. Ze zijn altijd goed: voor u of voor uw portemonnee.

3. Inrichten beheer

De laatste stap bestaat uit het inrichten van het beheer. We installeren beheersoftware (“agents”) op servers en PC’s, we richten de rapportage in en we stellen uw technisch account manager voor: hij wordt technisch verantwoordelijk voor uw netwerk. De helpdesk belt u als zich onverhoopt een storing zou voordoen of als u zomaar hulp nodig heeft.