Facebook Twitter Gplus Google Maps E-mail RSS

Anti-spam

Meer dan 95% van alle e-mail is spam, ongevraagde bulk e-mail. Spam is van een klein ongemak verworden tot een echt probleem, dat uw medewerkers dagelijks lastig valt en van het werk houdt. Bovendien: spam is vaak drager van virussen.

Onze aanpak: online spamfilter

Met het toenemen van junk mail wordt het filteren van uw e-mail een steeds specialistischer klus. Het belang dat e-mail voor uw bedrijfsprocessen heeft, is gegroeid: orders, aanvragen, bevestigingen, pakbonnen: een belangrijk deel van de formulierenstroom loopt via e-mail. U wilt daarom een goed gemanaged, effectief en betrouwbaar spamfilter.

I&O Netsys zorgt er voor dat uw berichtenverkeer, voordat het uw netwerk en uw mailservers bereikt, is ontdaan van spam en andere malware. Alle aan uw organisatie gerichte e-mails worden eerst door de I&Online LaundroMail® servers gescand en gefilterd, zodat uw servers, uw medewerkers en uw IT-staf zich met hun werk kunnen bezighouden.

Hoe werkt het?

Het principe van onze I&Online LaundroMail is heel eenvoudig. De e-mail voor uw domein wordt eerst afgeleverd bij onze wasserette, om schoon te worden doorgestuurd naar u.

Voordelen

  • Uw e-mail altijd spamvrij en virusvrij
  • Eenvoudige webinterface voor beheerder en/of gebruikers
  • Geen installatie van hardware of software op locatie
  • Flat fee: geen kosten voor traffic of e-mail volume

Wat kost het?

Afhankelijk van gewenste serviceniveau, kost I&Online LaundroMail € 1,00 of  € 1,50 per mailbox per maand. Vraag een van onze accountmanagers naar een gratis proefaccount en een offerte,