Facebook Twitter Gplus Google Maps E-mail RSS

Projecten

Onder projecten verstaat I&O Netsys alle werkzaamheden met een begin en een eind. Een project kan variëren van de vervanging van een printer tot vervanging van uw volledige serverpark. I&O Netsys pakt alle projecten aan volgens dezelfde beproefde methodiek, weliswaar gebaseerd op ITIL en Prince II maar pragmatisch waar mogelijk en nodig.

“Nieuwbouw” en migraties

We zijn gespecialiseerd in Windows migraties: het vervangen van oude, langzame en afgeschreven servers en werkplekken door nieuwe, state of the art hardware. De kunst daar bij is het goede te behouden en de overstap voor de gebruikers zo rimpelloos als mogelijk te doen verlopen. Die kunst verstaan we, als geen ander. We maken daarbij gebruik van slimme methodes die er voor zorgen dat een overstap tegen de laagst mogelijke kosten kan worden gerealiseerd.

Verhuizen?

Een verhuizing is vaak een goede gelegenheid om uw infrastructuur te rationaliseren en consolideren. Bekabeling, telefonie, internet, hardware en software. Als uw infrastructuur ouder is dan 2 jaar of als u nog een fysieke telefooncentrale met analoge of ISDN-lijnen heeft, dan is een nader onderzoek altijd verstandig!

Virtualisatie

Virtualisatie is een techniek waarmee meerdere virtuele servers worden geïnstalleerd op één fysieke server. U investeert minder en bespaart op ruimte en electriciteit. I&O Netsys heeft virtualisatieprojecten uitgevoerd op basis van zowel VMware als Windows Server 2008 met Hyper-V.

Meer weten?

Neem contact op met I&O Netsys en maak een afspraak.

Projecten - Gantt diagram